Isännöitsijäntodistustilaus

Tilaa isännöitsijäntodistus täyttämällä lomake

Isännöitsijäntodistus tilataan toimistoltamme aina kirjallisesti. Tilauspyynnön esittäjänä sinun tulee varautua todistamaan oikeutesi asiakirjojen tilaamiseen. Todistuksen voi tilata ainoastaan osakkeenomistaja tai hänen kirjallisesti valtuuttamansa henkilö. Mikäli todistuksen tilaaja on kiinteistövälittäjä, tulee tilauksen liitteeksi lisätä toimeksiantosopimus. Muut valtakirjat on toimitettava tai lähetettävä kirjallisena suoraan toimistollemme. 


Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika on noin viisi arkipäivää.

Mikäli tarvitset asunnon pohjakuvan, tulee se tilata Hyvinkään kaupungin Lupapiste Kaupasta, joka

on rakennuslupa-aineiston verkkokauppa.

Tilauslomake

Tilaan

Isännöitsijäntodistuspaketin myyntiä varten 120 € (sisältää vahvistetun tilinpäätöksen, talousarvion, yhtiöjärjestyksen, energiatodistuksen, kunnossapitotarveselvityksen ja korjauspäiväkirjan)
Isännöitsijäntodistuksen pankkia tai perunkirjoitusta varten 80 € (sisältäen energiatodistuksen, kunnossapitotarveselvityksen ja korjauspäiväkirjan)
Isännöitsijäntodistuksen vuokrausta varten 80 € (sisältäen energiatodistuksen, kunnossapitotarveselvityksen ja korjauspäiväkirjan)
Isännöitsijäntodistuksen pikatoimituksena: myyntipaketti 240 € / pelkkä todistus 160 €. Pikatoimitus sisältää isännöitsijäntodistuksen toimituksen saman vuorokauden aikana.

Kaikkiin hintoihin lisätään laskutuslisä 5 €

Laskutusosoite

Toimitus

Sähköpostilla
Postitse
Nouto (saat ilmoituksen, kun asiakirjat ovat noudettavissa)

Toimitusosoite, jos todistus postitetaan

No file selected