Yhteystietojen päivitys

Tee ilmoitus täyttämällä lomake

Kiinteistöosakeyhtiön osakkaat ja vuokralaiset sekä asunto-osakeyhtiön vuokralaiset:

Kun yhteystietoihisi tulee muutoksia, ilmoita niistä meille täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen täyttämiseen kuluu vain hetki ja päivitetyt tietosi ovat heti käytettävissämme. Ilmoituksella voit myös päivittää suostumuksesi sähköiseen tiedottamiseen, tilisiirtoihin ja muihin tiedotteisiin liittyen.

Huom! Asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajat:

Asunto-osakeyhtiö käyttää Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään ilmoitettuja yhteystietoja esim. yhtiökokouskutsujen ja tiedotteiden lähettämistä varten. Ilmoita poikkeava postiosoite Maanmittauslaitokselle, mikäli haluat osakeluetteloon muun kuin väestötietojärjestelmästä (VTJ) tai yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ) päivittyvän postiosoitteen tai jos haluat yhtiötäsi koskevat yhtiökokouskutsun tai muun osakehuoneiston omistajalle lähetettävän tiedon sähköisessä muodossa. Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelu (Ilmoitus osakehuoneiston omistajan yhteystiedosta taloyhtiön osakeluetteloon - Suomi.fi).

Yhteystietojen ilmoitus / muutos

Osakas
Vuokralainen

Haluan / Haluamme, että taloyhtiön postit lähetetään

Kaikki sähköpostilla
Kaikki kirjepostilla

Valitettavasti järjestelmämme mahdollistaa vain yhden toimitustavan. Mikäli samasta huoneistosta halutaan erilaisia postitustapoja, kirjoita niistä lisätietokenttään.

Olemme tavoitettavissasi toimistollamme

Isännöitsijätoimistomme palvelee sinua kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse arkisin klo 8.30–14 välisenä aikana tai lähettämällä meille sähköpostia. Verkkosivuiltamme löytyvien lomakkeiden täyttäminen onnistuu päivästä tai kellonajasta riippumatta, ja käymme lomakkeet läpi mahdollisimman nopeasti. Olemme mielellämme apunasi mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Kaikki yhteystiedot