Yhteystietojen päivitys

Tee ilmoitus täyttämällä lomake

Kun yhteystietoihisi tulee muutoksia, ilmoita siitä meille täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen täyttämiseen kuluu vain hetki, ja päivitetyt tietosi ovat heti käytettävissämme. Ilmoituksella voit myös päivittää suostumuksesi sähköiseen tiedottamiseen, kuten yhtiökokouskutsuihin, tilisiirtoihin ja muihin tiedotteisiin, liittyen.

Yhteystietojen ilmoitus / muutos

Osakas
Vuokralainen

Haluan / Haluamme, että taloyhtiön postit (esimerkiksi yhtiökokouskutsut, vastike- ja vuokralaskut, tiedotteet) lähetetään

Kaikki sähköpostilla
Kaikki kirjepostilla

Valitettavasti järjestelmämme mahdollistaa vain yhden toimitustavan. Mikäli samasta huoneistosta halutaan erilaisia postitustapoja, kirjoita niistä lisätietokenttään.

Olemme tavoitettavissasi toimistollamme

Isännöitsijätoimistomme palvelee sinua kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse arkisin klo 8.30–14 välisenä aikana tai lähettämällä meille sähköpostia. Verkkosivuiltamme löytyvien lomakkeiden täyttäminen onnistuu päivästä tai kellonajasta riippumatta, ja käymme lomakkeet läpi mahdollisimman nopeasti. Olemme mielellämme apunasi mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Kaikki yhteystiedot